Nevoile și preferințele individuale ale fiecărei personae atunci când vine vorba despre somn pot face dificilă alegerea unei saltele potrivite pentru ambii parteneri. Dar acum au apărut soluții ce vă pot ajuta să aveți un somn confortabil, fără compromisuri.

Sunteți pe cale să alegeți o saltea nouă, dar dumneavoastră și partenerul dumneavoastră preferați să dormiți pe o saltea cu fermitate diferită? Nu vă faceți griji.

Cea mai bună soluție în astfel de situații vine de la tehnologia Dual Core de la Magniflex creată special pentru a permite fiecărei persoane să aleagă fermitatea preferată pentru partea saltelei pe care doarme. Dual Core este o tehnologie care vă permite să dormiți împreună cu partenerul dumneavoastră pe aceeași saltea dar fiecare pe jumătatea sa cu fermitate diferită.

Saltelele Magniflex cu tehnologie Dual Core combină două nuclee separate într-o singură husă. Prin rotirea fiecăreia dintre ele, jumătate din saltea poate fi mai moale, iar cealaltă mai medie sau fermă. În acest fel, fiecare partener se poate bucura de confortul individual de care are nevoie pentru o odihnă sănătoasă.

Toate modelele din gama celor fabricate cu ajutorul tehnologiei Dual Core combină două jumătăți de nucleu separate într-o singură husă. Rotind fiecare jumătate a saltelei, obțineți o suprafață diferită de dormit cu o jumătate a saltelei ce poate fi fermă, iar cealaltă mai moale. În funcție de salteaua aleasă de la Magniflex, puteți obține până la 3 combinații diferite de fermitate pe aceeași suprafață de dormit și anume: o parte medie – cealaltă parte medie, o parte medie - cealaltă parte moale sau o parte moale - cealaltă parte moale. Puteți roti nu numai jumătățile de nucleu, ci și husa și puteți alege partea prevăzută cu spumă cu memorie sau cealaltă fără spumă cu memorie.

Cum să schimbați jumătățile de saltea în 4 pași simpli:

1. Desfaceți fermoarul husei trăgând de cheița acestuia de jur împrejurul saltelei.

2. Scoateți cele două jumătăți de nucleu și verificați fermitatea diferită pe fiecare parte alegând duritatea preferată pentru partea saltelei pe care dormiți dumneavoastră.

3. Procedați la fel și cu cealaltă jumătate în funcție de preferințele partenerului.

4. Închideți fermoarul husei și testați ambele jumătăți de saltea pentru a simți confortul ales.

Cele două jumătăți nu se simt separate deoarece husa le îmbină perfect și nu se simte trecerea de pe o parte pe cealaltă.