PROMOȚII

vezi mai mult

livrare rapidă gratuită

Cumprati acum

ALEGEREA SALTELEI !

Calitatea somnului depinde de preferințele individuale. Completează testul pentru a găsi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În acest fel vei avea garanția unui somn calitativ și sănătos în fiecare noapte.

ALEGEREA SALTELEI

Toate produsele

vezi mai mult

De ce Magniflex?

Noi credem că somnul sănătos este cheia unei vieți împlinite. De mai bine de 50 de ani avem grijă de somnul confortabil al milioanelor de oameni din întreaga lume. Produsele noastre sunt fabricate în Toscana, Italia, folosind materiale naturale și de înaltă calitate, după cele mai noi tendințe și tehnologii.

Calitate

materiale special alese

Proiectare

design italian

GARANȚIE

pe viață

TRADIȚIE

peste 50 de ani de istorie

SOMNUL ESTE CEA MAI MARE PLĂCERE A VIEȚII!

Pentru mai bine de 50 de ani, filosofia Magniflex s-a ghidat după un vis măreț - esența somnului perfect, care nu înseamnă doar confort, ci și o îmbunătățire a calității vieții, un echilibru perfect între elementele mediului înconjurător. Istoria companiei a început într-un mic atelier din Prato unde Giuliano Magni a conceput prima sa saltea, realizând-o din pasiune pentru calitate și cu o atenție deosebită pentru detalii rafinate. Astăzi , după mai bine de 50 de ani, Magniflex este un producător de top pe piața europeană a saltelelor, iar compania încă se mai ghidează după aceleași standarde înalte de calitate. Creând saltele excepționale ce pot fi ridicate la rang de artă, visul lui Giuliano Magni s-a transformat în realitate.

FABRICAT ÎN ITALIA

ASTĂZI Magniflex EXPORTĂ ÎN MAI MULT DE 90 DE ȚĂRI

Numai în decursul a două decenii, Magniflex a devenit cel mai mare producător de saltele din Italia cu reprezentanți și showroom-uri în întreaga lume.

90+

ȚĂRI COMERCIALIZEAZĂ PRODUSELE MAGNIFLEX

10000+

SALTELE FABRICATE ÎN FIECARE ZI

Primul

PRIMUL BREVET MONDIAL OBȚINUT PENTRU VACUMARE {1986}

80+

de produse diferite

35 000 000

DE OAMENI DIN ÎNTREAGA LUME DORM PE O SALTEA MAGNIFLEX