Airyform: rezistență și respirabilitate 

Un cuvânt a devenit popular în ultimii ani ca fiind unul dintre termenii cei mai căutați în vocabularul produselor legate de somn. Acest cuvânt este Airyform, care este sinonim cu calitatea somnului, începând cu „respirabilitatea” și prospețimea sa.


Să faci aerul să circule în saltele și perne este o provocare între necesitate și dificultate tehnică

Pentru ca aerul să circule și să usuce umezeala care se acumulează în saltele și perne, oferind o senzație de prospețime și bunăstare, este necesar să se efectueze un tratament care să poată crea „infrastructurile” prin care poate trece aerul. Cu toate acestea, trebuie să fie formate găuri, „bule” și caneluri, astfel încât să nu afecteze gradul de susținere oferit de saltea. Prin urmare, este un echilibru delicat, greu de atins dacă nu avem cunoștințele necesare și specifice.


Airyform: găurile „magice” care lasă aerul să circule

Airyform este numele unui proces special de fabricație care, printr-un set de găuri calibrate, asigură rezistența saltelei și canalizează aerul în perne și prin straturile care formează saltelele. Multe dintre produsele Magniflex sunt realizate folosind acest proces și datorită Airyform aceste produse garantează o experiență de somn proaspătă și uscată.


Importanța respirabilității în saltele și perne

Pentru a funcționa corect, corpul elimină și împrăștie energia printr-un proces cunoscut sub numele de „termogeneză”, care în condiții normale de odihnă este rezultatul ratei metabolice bazale. Unul dintre mecanismele cu care corpul produce căldură este evaporarea, care are loc prin fiecare por al pielii. În consecință, este ușor de înțeles cum un proces care este capabil să garanteze eliminarea umidității în aer este ideal pentru producerea de saltele și perne ce oferă o senzație de prospețime și care nu dezvoltă mucegai.