Maestro Dual și Magnistretch Sport sunt cele două modele noi care completează varietatea de modele din gama de saltele Magniflex.


Maestro Dual

Dacă preferați saltelele cu fermitate medie sau moale, dar nu sunteți deciși să alegeți una dintre cele două fermități, Maestro este alegerea ideală. Salteaua cu fermitate medie-moale are un nucleu format din mai multe straturi și este fabricată cu ajutorul tehnologiei Dual Core pentru a oferi posibilitatea fiecărui partener să își aleagă partea preferată pe care dorește să doarmă. Practic nucleul saltelei este împărțit în două jumătăți iar fiecare dintre ele are o latură cu fmeritate medie și una cu fermitate moale. Prin întoarcerea ei se alege partea preferată pe care doriți să dormiți, astfel că o persoană poate dormi pe jumătatea sa de saltea cu fermitate medie, iar cealaltă pe partea sa cu fermitate moale.

Totodată puteți alege să dormiți pe partea de iarna sau de vară, în funcție de ce parte a materialului textil al husei din satin doriți, acest lucru fiind foarte ușor de ales și manevrat datorită fermoarului.

Nucleul conține:

  •     Spumă cu memorie pentru a găsi rapid o poziție confortabilă de dormit și o relaxare perfectă
  •     Spumă foarte elastică pentru sprijin ortopedic stabil
  •     Straturi de spumă Aquabreeze cu structură cu celule deschise și spumă cu extract de Malva pentru un plus de confort


Partea de iarnă a saltelei oferă căldură și confort în lunile reci datorită combinației de cașmir și lână, spumă cu memorie și fire hipoalergenice. Partea de vară oferă răcoare și confort în jumatatea caldă a anului datorită materialelor delicate precum in și mătase, care absorb umezeala și oferă răcoare corpului în mod natural.

Maestro Dual este un produs cu adevărat desăvârșit. Cu garanția sa nelimitată, vă va servi cu fidelitate toată viața. Puteți vedea detalii despre acest model aici


Magnistretch Sport

Un nou model a fost adăugat la colecția de produse pentru îngrijirea spatelui și a coloanei vertebrale și acesta se numește Magnistretch Sport. Cu design-ul său elegant și totodată sportiv, modelul beneficiază de un nucleu format din două tipuri de spumă - tare și moale -  fabricat cu ajutorul unui sistem inovator de fante oblice care întind delicat coloana vertebrală în timpul somnului. Întinderea eliberează tensiunea din discurile intervertebrale și mușchii spatelui. Drept urmare, dimineața corpul dumneavoastră se va simți relaxat, iar durerea și disconfortul din zona lombară și din zona inferioară a spatelui vor fi ameliorate.

Dacă sunteți adepții unor exerciții intense, duceți un stil de viață activ sau simțiți disconfort în zona spatelui, Magnistretch Sport vă va ajuta să aveți un somn liniștit și sănătos și să aveți o viață activă mai fericită și mai productivă.

  • Înălțime 23 cm
  • Combinație de două tipuri de spumă pentru o duritate medie
  • Fante speciale din spumă ce întind ușor coloana vertebrală
  • Garanție pe viață


    Dacă doriți să aflați mai multe informații despre acest model puteți da click aici


Pentru a maximiza durata de viață a saltelei, vă recomandăm să utilizați întotdeauna o preotecție impermeabilă, precum și un cadru de saltea de înaltă calitate. Protecția protejează împotriva lichidelor și murdăriei, menținând salteaua curată și mediul de dormit igienic. Cadrul de saltea (somiera) ajută la distribuirea corectă a greutății corporale, previne deformarea saltelei și permite un flux constant de aer.