Marea familie de saltele Magniflex se extinde! Vă prezentăm cele mai noi două produse intrate în gama largă de saltele - Vivo și Abbraccio.


Abbraccio

Este un model de saltea ce oferă o senzație plăcută de catifelare la atingere. Dacă sunteți un fan al saltelelor moi, dar nu vă place spuma cu memorie, acesta este modelul pentru dumneavoastră. Nucleul saltelei Abbraccio este conceput pentru a oferi un somn confortabil și un sprijin adecvat pentru corp, fără senzația caracteristică de scufundare  pe care o oferă spuma cu memorie.

Acest nou model are:

nucleu format din două straturi cu două tipuri de spumă - Aquabreeze și Elioform

material respirabil, antibacterian

fibre moi Memosoft și Supersoft 

Materiale

Spuma Aquabreeze are o elasticitate de lungă durată, produsă cu ajutorul tehnologiei cu apă, procedeu inofensiv pentru om și mediu. Are o structură de celule deschise care asigură un flux constant de aer - adică salteaua este bine ventilată și nu reține umezeala neplăcută. Spuma Elioform este standard în producția de saltele și oferă suport adecvat coloanei vertebrale. Combinația celor două tipuri de spumă asigură un confort moale, dar stabil, dovedind că saltelele moi pot oferi suport și dar pot fi și confortabile.

Materialul textil al saltelei este țesut cu fibre moi pe o parte Memosoft și Supersoft, care învelesc delicat formele corpului.

O înălțime impresionantă de 30 cm și o garanție nelimitată completează caracteristicile acestui nou model remarcabil.


Vivo

Colecția de saltele Classico a adăugat un nou model, ce face ca o nouă combinație de spumă rigidă foarte elastică și spumă cu memorie să ofere un somn super-confortabil. Dacă aveți nevoie de support ferm în timpul somnului, dar și de o senzație delicată la atingerea corpului cu salteaua, Vivo este alegerea potrivită.


Înălțime 20 cm

Combinație de două tipuri de spumă

25 ani garanție

 Materialul textil este tratat împotriva acarienilor și bacteriilor, nu reține praful și umezeala și vă asigură că veți dormi liniștit noapte după noapte.

Pentru a maximiza durata de viață a saltelei dumneavoastră, vă recomandăm să utilizați întotdeauna un cadru de saltea (somieră) de înaltă calitate, care să permită fluxul de aer și să distribuie greutatea corporală în mod uniform. 

Suprafața saltelei se poate murdări foarte ușor și, prin urmare, este bine să folosiți o protecție impermeabilă pentru saltea. 


Vă dorim nopți liniștite și pline de confort!


Vezi toate saltele