Dacă ați petrecut ceva timp online căutând informații despre cea mai bună saltea, știți că puteți găsi un model care să răspundă tuturor nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Se pare că unul dintre termenii cei mai căutați sunt cel referitor la salteaua ortopedică.

Salteaua ortopedică oferă de obicei un suport mai ferm și mai stabil pentru coloana vertebrală. Afirmația că salteaua ortopedică este singura sănătoasă este depășită. Multe saltele, realizate din materiale de calitate și bine structurate, vă pot oferi atât un suport stabil, cât și un confort și o senzație de moliciune sau scufundare atunci când corpul simte că plutește. Dacă dormiți 8 ore într-o singură poziție de dormit, de exemplu pe partea stângă, și salteaua este foarte dură, este posibil să vătreziți cu dureri articulare pe toată partea stângă a corpului. Cu toate acestea, dacă salteaua conține și un strat moale, cum ar fi spuma cu memorie, vă va susține coloana vertebrală și nu va provoca distorsiuni, dar în același timp va învălui curbele corpului, astfel încât să vă simțiți confortabil toată noaptea.

În ciuda tuturor celor de mai sus, amintiți-vă: în mare măsură, sentimentul de confort al saltelei este individual și, prin urmare, ce înseamnă confortabil pentru o persoană poate fi extrem de incomod pentru alta. Faceți-vă timp pentru a încerca modele cu diferite grade de fermitate pentru a-l găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cum testați salteaua

1. Planificați-vă timpul - veți avea nevoie de suficient timp pentru a testa mai multe modele de saltele cu fermități diferite. Aceasta este o alegere importantă, deoarece veți dormi pe această saltea timp de cel puțin 10 ani.

2. Scoateți-vă haina, jacheta, pălăria, eșarfa - trebuie să simțiți pe deplin salteaua și să vă relaxați cu adevărat.

3. Așezați-vă pe saltea cu tot corpul - o greșeală obișnuită este să stați pe o saltea în poziția șezut. Așezați-vă în poziția în care dormiți de obicei.

4. Rămâneți pe saltea cel puțin 5 minute - acest lucru este foarte important, deoarece există o perioadă de obișnuință cu salteaua. Relaxați-vă, închideți ochii, încercați diferite poziții de somn, dar, mai ales, luați-vă timp pentru a testa pe îndelete salteaua.

5. Măsurați interiorul cadrului patului din timp și comandați salteaua în funcție de aceste dimensiuni.

6. Cadrul de pat pe care se va așeza salteaua este foarte important deoarece acesta permite circulația aerului și în acest fel salteaua se menține uscată și vă veți bucura de aceasta pentru o perioadă mai lungă de timp.

7. Este important să achiziționați și o protecție pentru saltea - aceasta nu numai că împiedică praful și bacteriile să ajungă la saltea, dar este și rezistentă la apă.

8. Încercați diferite perne după ce ați ales o saltea - o pernă se poate simți diferit în combinație cu salteaua. Alegeți un model cu husă detașabilă cu fermoar și spumă cu memorie, astfel încât să beneficiați de un somn relaxant și odihnitor.

9. În cazul în care dumneavoastră și partenerul dumneavoastră aveți preferințe diferite în ceea ce privește fermitatea saltelei, căutați un model cu tehnologie dual core - aceasta combină 2 jumătăți într-un nucleu. Rotind fiecare jumătate, puteți alege dintre o parte mai fermă și cealaltă mai moale.

Aruncați o privire la diferitele opțiuni de produse Magniflex pentru a alege modelul perfect pentru dumneavoastră.

Vezi toate saltele