În acest articol ne dorim să aflăm și să răspundem la cele mai frecvente întrebări adresate de persoanele care se gândesc să cumpere o saltea nouă.

Fiecare achiziție este importantă și trebuie să fie bine planificată. Riscul de a face o greșeală este foarte mare, iar în epoca modernă a internetului, oamenii au tendința de a se informa din online înainte de a face o achiziție.

Există informații online despre orice, de la cărți de benzi desenate la wellness, de la bucătăria vegană la metode de antrenament. În acest vast domeniu de informații găsim, de asemenea, detalii specializate despre saltele în funcție de cerințe ale mărcii sau ale clienților, de aceea trebuie să vă informați foarte bine în funcție de unele criterii cum ar fi:


Tipuri de afecțiuni ale spatelui și gâtului

Oamenii își schimbă deseori salteaua pentru că observă că au dureri de spate dimineața după o noapte de somn, sau pentru că dorm pe o saltea „care se scufundă” sau pentru că au fost diagnosticați cu orice, de la boala degenerativă a discului cervical la cervicalgie. Gama patologiilor osoase și scheletice existente cuprinde o mare varietate de afecțiuni, dintre care unele se întrepătrund și evoluează continuu. Printre experții de încredere și șarlatani, persoanele care sugerează remedii originale și vânzătorii care oferă sfaturi contra cost, să apelezi la cineva de îndredere nu este întotdeauna ușor. Dar există o modalitate sigură de a afla dacă o saltea este benefică pentru persoanele afectate de aceste tipuri de boli, ceea ce înseamnă să vă dați seama dacă în spatele marilor nume și a reclamelor atrăgătoare există un produs cu eficacitate dovedită. În acest tip de situație, te poți baza întotdeauna pe știință, singura sursă de cunoaștere care poate certifica sau infirma promisiunea făcută de o reclamă. Motiv pentru care Magniflex a angajat laboratoarele Universității din Zaragoza pentru a efectua teste de validare pe MagniStretch.

MagniStretch este o saltea de nouă generație cu o structură unică, dezvoltată de către specialiști ortopedici de top. Secțiunile oblice din spuma ce constituie nucleul saltelei, formează așa-numitele plăci Stretch, care întind ușor coloana vertebrală în timpul somnului și asigură o îngrijire activă pentru sănătatea spatelui, noapte de noapte. MagniStretch este ideal pentru toată lumea care se confruntă cu dureri și tensiune ale spatelui în timpul activităților zilnice. Indiferent dacă sunteți un sportiv activ, dacă zilele dumneavoastră sunt încărcate cu multe responsabilități sau aveți dureri cronice, acest produs vă va aduce un somn calm și relaxant, o viață fericită și productivă.

Departamentul de Inginerie Mecanică al Universității din Zaragoza a afirmat că, după efectuarea unor teste ample, și experții Asociației Americane de Chiropractică au confirmat afirmația Universității.


Tipuri de materiale

Dacă până de curând, factorul cheie la alegerea unei saltele a fost diferența dintre un pat cu arcuri sau latex, în ultima vreme oamenii s-au arătat mai interesați de materialele inovatoare, cu discuții despre așa-numita spumă cu memorie, dar care se învârte în jurul unor procese de fabricație specifice și materiale de ultimă generație. Și aici este important să ne bazăm pe nume de marcă serioase, cu o prezență de încredere, de lungă durată pe piață. Magniflex înregistrează mai mult de 50 de ani de excelență în industria produselor de dormit și are o prezență consolidată în 99 de țări din întreaga lume. Procesele sale exclusive de fabricație includ structura saltelei cu canale de ventilație transversale, materiale textile cu cusături și design modern, dezvoltarea de materiale precum spuma gel, utilizarea țesăturii Outlast și crearea materialului textil antibacterian și antiviral.

Spuma gel distribuie uniform greutatea corpului și garantează un mediu constant uscat. Proprietățile termoregulatoare, împreună cu cele ale spumei cu memorie, vă permit să vă simțiți perfect, indiferent de temperatura camerei sau de anotimp.

Materialul textil cu tehnologia Outlast reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură.


Alte întrebări frecvente postate pentru care oamenii caută răspunsuri online

Ce fel de întreținere necesită o saltea? Există saltele care protejează împotriva acarienilor? Care este cea mai potrivită saltea pentru un dormitor cu umiditate mare? Care este cel mai bun compromis între calitatea saltelei și comoditate? Cât de important este tipul patului? Ce saltele sunt fabricate folosind materiale naturale? Caut o saltea răcoritoare, ați putea recomanda un model? Ați încercat vreodată o pernă cu formă odulată?

Acestea sunt întrebările cele mai frecvente pe care le veți găsi în discuțiile online despre perne și saltele. Și pentru fiecare dintre aceste întrebări, Magniflex are răspunsul cu recomandări pentru unul sau mai multe produse.

Vezi toate saltele