Coș

MagniStretch

MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch
MagniStretch

MagniStretch

Tehnologie patentată cu plăci Stretch pentru detensionarea spatelui și totodată o întindere delicată a coloanei vertebrale.

MagniStretch
5649 lei
Fără TVA: 5649 lei

Opţiuni disponibile

ÎNĂLȚIME:25

FERMITATE:Medie

GARANȚIE: NELIMITATA

  • Husă din material Outlast®
  • Spumă cu memorie HD®

МATERIALE

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

  • Elioform®
  • Eliosoft®
  • Memory Foam HD
  • Outlast®
  • Fibre moi Super Soft

DESCRIERE

Magnistretch o saltea de nouă generație cu o structură unică, dezvoltată în Universitatea din Florența de către specialiști ortopedici de top. Secțiunile oblice din spuma ce constituie nucleul saltelei, formează așa-numitele plăci Stretch, care întind ușor coloana vertebrală în timpul somnului și asigură o îngrijire activă pentru sănătatea spatelui, noapte de noapte.

MagniStretch este ideal pentru toată lumea care se confruntă cu dureri și tensiune ale spatelui în timpul activităților zilnice. Indiferent dacă sunteți un sportiv activ, dacă zilele dumneavoastră sunt încărcate cu multe responsabilități sau aveți dureri cronice, acest produs vă va aduce un somn calm și relaxant, o viață fericită și productivă.

Materialul textil cu tehnologia Outlast® reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură.

Spuma cu memorie din materialul textil al husei răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare prin presare și vidare, volumul saltelelor este redus cu până la 90% și astfel scade combustibilul folosit și emisiile de CO2 eliberate în timpul transportului.

Astfel, pe lângă un mediu extrem de igienic pentru depozitarea saltelelor, garantăm și un transport economic oferind o grijă specială pentru mediu.

Garanție pe viață

Preț pentru dimensiune non-standard: 3449 lei/m
(fabricarea saltelelor cu dimensiune non-standard se face doar pentru cele cu lățimea mai mare de 120 cm)

Specifications

descriptionadvantages
caseHusă din material Outlast® --- Husă detașabilă, prevăzută cu fermoar. Materialul reglează temperatura corpului prin absorbția căldurii în exces și eliberarea acesteia în timpul somnului.
memory-foam-coreSpumă cu memorie HD® ---Spumă cu memorie HD în materialul textil al husei pentru un plus de confort
Firmness
FirmnessMedie
firmnessPercent
firmnessPercent50
Mentions
Mentions

ÎNĂLȚIME:25

FERMITATE:Medie

GARANȚIE: NELIMITATA

subtitle
subtitleTehnologie patentată cu plăci Stretch pentru detensionarea spatelui și totodată o întindere delicată a coloanei vertebrale.
Вид
ВидSaltea
Предимства
ПредимстваSpumă cu memorie, Material textil Outlast, Husă cu Fermoar
Характеристики
Характеристики

Ați încercat acest produs?

Lăsați-ne o recenzie

MAGAZINE CU MODEL EXPUS

Găsiți cel mai apropiat magazin de dvs.: