Количка

Diamante Dual

Diamante Dual
Diamante Dual
Diamante Dual
Diamante Dual
Diamante Dual
-20 %
Diamante Dual
Diamante Dual
Diamante Dual
Diamante Dual
PROMOVAREA EXPIRĂ DUPĂ:
Zile
Ora
Min
Sec

Diamante Dual

Saltea premium confecționată din spumă cu memorie, spumă gel, tehnologie „Dual Core” pentru selectarea gradelor individuale de duritate pentru fiecare partener

Diamante Dual
PROMOVAREA EXPIRĂ DUPĂ:
Zile
Ora
Min
Sec
6180 lei
7725 lei
Fără TVA: 6180 lei

Opţiuni disponibile

ÎNĂLȚIME:35

FERMITATE: Moale și Medie

GARANȚIE: NELIMITATĂ

  • Husă cu fermoar
  • Tehnologie Dual Core®
  • Nucleu din 5 straturi
  • Gel Foam®

МATERIALE

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

  • Elioform®
  • Eliosoft®
  • Gel Foam®
  • Memory Foam HD
  • Outlast®
  • Fibre moi Super Soft

DESCRIERE

Stocul pentru următoarele dimensiuni este în prezent epuizat, dar pot fi comandate și vor fi livrate când vor fi primite din nou în stoc: 90/200, 120/200, 140/200


O saltea cu design modern, două tipuri de fermitate moale și medie, care oferă un confort rafinat. Nucleul este format din mai multe straturi de spumă Elioform, Eliosoft, spumă cu memorie și spumă gel, ce creează un echilibru perfect al senzațiilor.

Tehnologia Dual Core® din salteaua Diamante Dual este o inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit în două jumătăți aflate într-o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale - moale și medie. Prin rotirea jumătăților salteaua vă va oferi trei combinații posibile pentru fermitate - medie-medie, medie-moale sau moale-moale. Saltelele Dual Core® sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru fermitatea saltelei.

Tehnologia Dual Core este disponibilă numai pentru saltele cu lățimea egală sau mai mare de 140 cm.

Materialul textil Outlast® reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură.

Spuma cu memorie de pe ambele părți ale saltelei oferă un confort excepțional. Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare prin presare și vidare, volumul saltelelor este.

Garanție pe viață

Preț pentru dimensiune non-standard: 4719 lei/m2

(fabricarea saltelelor cu dimensiune non-standard se face doar pentru cele cu lățimea mai mare de 120 cm)

Specifications

descriptionadvantages
caseHusă cu fermoar --- Husă detașabilă din material textil Outlast®. Acesta reglează temperatura corpului prin colectarea și eliberarea căldurii în timpul somnului.
dual-core-choseTehnologie Dual Core® --- Alegerea diferitelor niveluri de confort și duritate într-o singură saltea.
five-layerNucleu din 5 straturi --- Nucleul este fabricat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare și este dispus pe 5 straturi pentru a oferi un sprijin echilibrat și confort excepțional
gel-foamGel Foam® --- Spumă cu proprietăți de respirabilitate pentru un mediu uscat și proaspăt
Firmness
FirmnessMedie-moale
firmnessPercent
firmnessPercent90
Mentions
Mentions

ÎNĂLȚIME:35

FERMITATE: Moale și Medie

GARANȚIE: NELIMITATĂ

subtitle
subtitleSaltea premium confecționată din spumă cu memorie, spumă gel, tehnologie „Dual Core” pentru selectarea gradelor individuale de duritate pentru fiecare partener
Вид
ВидSaltea
Предимства
ПредимстваTehnologia Dual Core, Spuma cu memorie, Materialul textil Outlast
Характеристики
Характеристики

MAGAZINE CU MODEL EXPUS

Găsiți cel mai apropiat magazin de dvs.: