Coș

Armonia Dual

Armonia Dual
Armonia Dual
Armonia Dual
Armonia Dual
-20 %
Armonia Dual
Armonia Dual
Armonia Dual
PROMOVAREA EXPIRĂ DUPĂ:
Zile
Ora
Min
Sec

Armonia Dual

Tehnologia Dual Core (nucleu împărțit în două jumătăți cu fermități diferite) permite alegerea unor niveluri diferite de duritate și confort într-o singură saltea.

Armonia Dual
PROMOVAREA EXPIRĂ DUPĂ:
Zile
Ora
Min
Sec
5876 lei
7345 lei
Fără TVA: 5876 lei

Opţiuni disponibile

ÎNĂLȚIME:32

FERMITATE:Tare sau medie

GARANȚIE: Nelimitată

  • Materialul textil Outlast®
  • Tehnologie Dual Core®
  • Design elegant
  • Topper încorporat

МATERIALE

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

  • DualCore
  • Elioform®
  • Eliosoft®
  • Memory Foam HD
  • Fibre moi Super Soft

DESCRIERE

Tehnologia Dual Core® din salteaua Armonia Dual este o inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit în două jumătăți aflate într-o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale - medie și medie spre tare. Prin rotirea jumătăților salteaua vă va oferi trei combinații posibile pentru fermitate - medie-medie, medie-medie spre tare sau medie spre tare - medie spre tare. Saltelele Dual Core® sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru fermitatea saltelei.

Tehnologia Dual Core este disponibilă numai pentru saltele cu lățimea egală sau mai mare de 150 cm.

Materialul textil Outlast® din Armonia Dual reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură. Husa este detașabilă pentru o mai bună igienă.

Armonia Dual are în componență spumă cu memorie în materialul textil în strat de 2 cm și un topper încorporat de 6 cm din spumă cu memorie.

Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare prin presare și vidare, volumul saltelelor este redus cu până la 90% și astfel scade combustibilul folosit și emisiile de CO2 eliberate în timpul transportului.

Astfel, pe lângă un mediu extrem de igienic pentru depozitarea saltelelor, garantăm și un transport economic oferind o grijă specială pentru mediu.

Garanție pe viață

Preț pentru dimensiune non-standard: 4495 lei/m2

(fabricarea saltelelor cu dimensiune non-standard se face doar pentru cele cu lățimea mai mare de 120 cm)

Specifications

descriptionadvantages
1outlastMaterialul textil Outlast® --- Reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară.
dual-core-choseTehnologie Dual Core® --- Inovație prin care nucleul saltelei (partea sa interioară) este împărțit în două jumătăți aflate într-o singură husă. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale - medie și medie spre tare.
italy-designDesign elegant--- Design italian elegant
top-matress-inTopper încorporat --- Partea superioară a saltelei se poate folosi ca topper portabil din spumă cu memorie
Firmness
FirmnessMedie-tare
firmnessPercent
firmnessPercent90
Mentions
Mentions

ÎNĂLȚIME:32

FERMITATE:Tare sau medie

GARANȚIE: Nelimitată

subtitle
subtitleTehnologia Dual Core (nucleu împărțit în două jumătăți cu fermități diferite) permite alegerea unor niveluri diferite de duritate și confort într-o singură saltea.
Вид
ВидSaltele
Предимства
ПредимстваTehnologie Dual Core, Spumă cu memorie, Material textil Outlast, Topper încorporat
Характеристики
Характеристики

MAGAZINE CU MODEL EXPUS

Găsiți cel mai apropiat magazin de dvs.: