Virtouso_TOP

Virtuoso este o saltea premium cu fermitate medie-moale, ce combina cele mai noi tehnologii si cele mai valoroase surse naturale. Acest model detine doua laturi, pentru vara si iarna, fiind destinata iubitorilor luxului si a confortului suprem.

  • Design rafinat si confort suprem
  • Combinatie excelenta de materiale de inalta tehnologie si produse 100% naturale
  • Doua straturi exterioare Memory Foam HD si un strat la mijloc de spuma extra elastica asigura pozitia perfecta a corpului si relaxare totala. 
  • Textil satinat cu design florentin deosebit, foarte placut la atingere 
  • Latura de iarna din casmir, lana de camila, lana merinos si par de cal 
  • Latura de vara din panza, bumbac si matase
0,00 RON

sau

Găsește cel mai apropiat magazin
Characteristics
Colectare Premio
Avantaje Bumbac, Casmirul , Eliosoft®, Inul, Lana de camila , Lana merino , Matasea , Memory Foam HD, Parul de cal , Satin
Fermitate Moale si Medie
Garantie Nelimitata
inaltime 30
Informații suplimentare

Virtuoso este un model premium, cu fermitate medie-moale, bine echilibrata si o combinatie perfecta a materialelor naturale cele mai valoroase. Centrul sau de 14 cm de spuma Eliosoft este inconjurat pe ambele parti de 4 cm de Memory Foam care se adapteaza perfect la forma corpului. Partea de vara a husei sale ofera racoare prin compoziția sa de bumbac, lenjerie de pat si de matase, iar lana Merino si de camila, parul de cal si casmirul ofera caldura pe timpul iernii. Materialul textil al husei asigura o ventilatie maxima si o senzatie de moale, matasoasa.

Materialele de cea mai de calitate și designul rafinat sunt caracteristicile ce dau viata capodoperei Magniflex - Virtuoso!

Lana de camila Casmirul Bumbac Eliosoft® Parul de cal Inul Memory Foam HD Lana merino Satin Matasea

Virtouso_B

Cel mai apropiat magazin