Coș

Loterie aniversară

Loterie aniversară


Arte

De 60 de ani ajutăm lumea să doarmă mai bine! Partea frumoasă acum începe: sărbătoriți alături de noi în luna august și aveți șansa de a câștiga 1 din cele 6 vouchere de cumpărături în valoare de 600 de euro fiecare.

La fiecare saltea achiziționată în luna august de pe www.magniflex.ro sau din showroom-urile noastre - din Cluj & București - intrați automat în extragerea pentru câștigarea unui voucher din cele 6 vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 600 de euro, pe care le puteți folosi ulterior pe www.magniflex.ro sau showroom-urile noastre să cumpărați orice doriți.

Dacă achiziționați o saltea de la unul dintre partenerii noștri - verificați secțiunea Magazine de pe site-ul nostru www.magniflex.ro pentru a găsi cea mai apropiată locație de adresa dumneavoastră - puteți participa la tombolă sunându-ne la +40 2132 120 85 // +40 720 182 081 sau ne puteți trimite un e-mail la office@ magniflex.ro în care să vă lăsați detaliile personale precum: nume, prenume și numărul de telefon, împreună cu numărul de chitanță (factură) și numele magazinului de unde a fost făcută achiziția.

Vă dorim cumpărături plăcute!

Loterie aniversară