Pentru Magniflex

Istoria companiei a inceput intr-un mic atelier din Prato, Italia, unde Giuliano Magni a produs prima sa saltea cu o pasiune extrema, o precizie de calitate si  detaliu, valori pe care compania le pastreaza si astazi.

Astazi, dupa mai bine de 50 de ani, Magniflex este un producator de top pe piata europeana a saltelelor, iar compania inca se mai ghideaza dupa aceleasi standarde inalte de calitate. Creand saltelele exceptionale ce pot fi ridicate la rang de arta, visul lui Giuliano Magni s-a transformat in realitate.

De-a lungul anilor, Magniflex a devenit sinonim cu termenul de confort si mediu armonios. Saltelele Magniflex sunt fabricate in conformitate cu cele mai recente tehnologii, o valoare impartasita de fiecare anagajat al companiei.

Pentru mai bine de 50 de ani, compania continua sa investeasca in inovare, proiectare, studii noi, materiale noi si mai bune, producerea de produse high-tech si accesorii pentru somn.

Astazi, Magniflex este prezent in peste 96 de tari din intreaga lume, cu 9 showroom-uri: Florenta, Milano, New York, Tokio, Cipru, Signapore, Dubai, Praga si Kiev, echipa tanara si ambitioasa dezvolta compania, dupa bazele bine stabilite de Giuliano Magni.