Marea deschidere- Casa Rusu Vitantis

13.07.2016

Partenerul Magniflex a deschis un nou magazin in Bucuresti

Pe data de 07.07.2016 a avut loc oficial marea deschidere a noului magazin de mobila Casa Rusu Vitantis din Bucuresti.

 

casaruso

 

Casa Rusu detine in prezent 30 de magazine de mobila in intreaga tara, in orase precum: Timisoara, Cluj, Constanta, Bucuresti, Brasov, 12 dintre ele fiind francize, iar restul find detinute de investitorul roman Cristian Rusu.

Noul magazin de mobila Casa Rusu Vitantis din Bucuresti are o suprafata de 6000 m2. Magazinul este situat pe un centru comercial existent, iar investitia pentru reconstructie si modernizare s-a ridicat la 1,5 milioane de euro. Se asteapta ca cifra de afaceri sa ajunga la 3 milioane de euro pana la sfarsitul anului. Tot pana la sfarsitul anului 2017, omul de afaceri Rusu intentioneaza sa deschida inca alte trei magazine in marile orase precum: Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

Lantul de retail Casa Rusu este un partener cheie al Matrax Distributors Romania- distribuitorul oficial al brandului Italian pentru saltele si accesorii Magniflex.

Magazinul ofera produse pentru casa si interior, mobilier si accesorii pentru somn. Acolo se va gasi gama completa de modele Magniflex, precum si modele Pierre Cardin si Tonino Lamborghini.

 

casaruso

 

 

 

© Developed by CommerceLab