MATERIALE

Secretul somnului perfect, se ascunde in inima Magniflex

 

Structura este unul dintre cei mai importanti factori in crearea fiecarui produs. Calitatea componentelor sale depinde in mare masura de calitatea globala a produsului finit. Prin urmare, calitatea materiilor prime, a resurselor si a materialelor care sunt utlizate sunt esentiale.

Magniflex produce produse care constau in diferite materiale de inalta calitate.

Fiecare produs final Magniflex este trecut prin numeroase teste pentru a asigura eleasticitatea si durabilitatea acestuia in timp. Condusi de o pasiune pentru excelenta si detalii, investim in materii prime de inalta calitate  si material inovatoare. Unele dintre materialele folosite sunt dezvolate si de NASA, dovada ca Magniflex doreste sa ofere utilizatorului produsul final, care combina cele mai recente inovatii si evolutii din textile la nivel mondial.

Pentru dezvoltarea noilor produse ne propunem sa investim in resursele naturale cele mai valoroase, care s-au dovedit a fi sanatoase si benefice asupra organismului, Aloe vera, fibre de in, bumbac, bambus, lenpur, fibre de argint, lana de camila, lana merino, casmir, etc. Apreciem natura si mediul inconjurator si depunem eforturi pentru a mentine echilibru bio prin producerea de produse in conformitate cu toate reglementarile si standardele de mediu.

Preocupati de santatea clientilor nostrii, investim in material non-toxice, antibacteriene si anti-alergice potrivita pentru o gama larga de clienti, de la nou-nascuti la persoanele in varsta.