Descriere

Aflați totul despre specificațiile tehnologiei inovatoare aici - www.magniflex.ro/magniprotect

Salteaua superioară de tip topper MagniProtect este fabricată dintr-o combinație de spumă cu memorie și fibre moi, pentru a oferi un confort total pe orice suprafață de dormit pe care este utilizată. Textura în relief a saltelei superioare de tip topper are un efect blând de masaj și oferă suportul necesar în zonele de contact cu corpul.

Spuma cu memorie este un material dezvoltat de NASA, care reacționează la căldură și presiune. Datorită acestor proprietăți, spuma își recapătă forma de fiecare dată și oferă suportul stabil necesar organismului în timpul somnului, ceea ce vă permite să simțiți o temperatură constantă indiferent de anotimp sau de temperatura camerei.

Fibrele super moi completează senzația moale a spumei cu memorie și ajută la găsirea instantanee a celei mai confortabile poziții de dormit.

Materialul textil fabricat cu ajutorul tehnologiei MagniProtect este cea mai recentă și cea mai revoluționară inovație a companiei Magniflex și combină doi agenți activi - ioni de argint și lipozomi - care au acțiune antivirală și antibacteriană. Tehnologia demonstrează că elimină 99% din virusurile COVID-19 în 60 de minute (teste clinice la Universitatea din Pisa și Consiliul Național de Cercetare din Italia) și garantează eliminarea a aproape 100% din virușii și bacteriile comune în câteva minute ( ISO 20743 și ISO 18184 pentru eficacitatea bactericidă și antivirală). Ionii de Argint atrag și rețin agenții patogeni, împiedicând virușii și bacteriile să se reproducă, să se răspândească și să pătrundă în saltea. Lipozomii sunt niște microbule utilizate pe scară largă în medicină, care distrug virușii închiși în lipide, cum ar fi Coronavirus, prin pătrunderea membranei lor celulare și descompunerea acesteia.

Aderența topperului este asigurată de cele 4 elastice cu care acesta este prevăzut la capete asigurându-se o fixare bună.

Salteaua superioară de tip topper MagniProtect este portabilă și ușor de transportat astfel că vă permite să o luați cu dumneavoastră oriunde. În acest fel vă veți asigura un somn liniștit și igienic, indiferent unde vă aflați.

Topperul este potrivit pentru canapele modulare, saltele incomode, camping sau rulotă.

Мateriale

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

Realizat în Italia Aveti dreptul sa returnati achizitiile facute in termen de 14 zile, pentru a beneficia de o rambursare integrala, din orice motiv si fara nicio justificare detalii

ALEGEREA SALTELEI !

Calitatea somnului depinde de preferintele individuale. Completeaza testul pentru a gasi modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. In acest fel vei avea garantia unui somn calitativ si sanatos in fiecare noapte.

ALEGEREA SALTELEI