Descriere

Aflați totul despre specificațiile tehnologiei inovatoare aici -www.magniflex.ro/magniprotect

Materialul textil fabricat cu ajutorul tehnologiei MagniProtect este cea mai recentă și cea mai revoluționară inovație a companiei Magniflex și combină doi agenți activi - ioni de argint și lipozomi - care au acțiune antivirală și antibacteriană. Tehnologia demonstrează că elimină 99% din viruși; COVID-19 în 60 de minute (teste clinice la Universitatea din Pisa și Consiliul Național de Cercetare din Italia) și garantează eliminarea a aproape 100% din virușii și bacteriile comune în câteva minute ( ISO 20743 și ISO 18184 pentru eficacitatea bactericidă și antivirală). Ionii de Argint atrag și rețin agenții patogeni, împiedicând virușii și bacteriile să se reproducă, să se răspândească și să pătrundă în saltea. Lipozomii sunt niște microbule utilizate pe scară largă în medicină, care distrug virușii închiși în lipide, cum ar fi Coronavirus, prin pătrunderea membranei lor celulare și descompunerea acesteia.

Ambalarea saltelei sub formă de rulou vidat nu permite contactul cu mediul exterior și menține salteaua curată până în momentul deschiderii. Toate saltelele Magniflex au două fețe și pot fi rotite și întoarse în plan vertical și orizontal, ceea ce le prelungește durata de viață.

Garanție nelimitată

  • Suport ortopedic
  • Spumă cu memorie HD®
  • Materialul textil fabricat cu tehnologia MagniProtect

Мateriale

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

  • Elioform®
  • Spumă cu memorie HD
  • Fibre moi Super Soft
Realizat în Italia Aveti dreptul sa returnati achizitiile facute in termen de 14 zile, pentru a beneficia de o rambursare integrala, din orice motiv si fara nicio justificare detalii

ALEGEREA SALTELEI !

Calitatea somnului depinde de preferintele individuale. Completeaza testul pentru a gasi modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. In acest fel vei avea garantia unui somn calitativ si sanatos in fiecare noapte.

ALEGEREA SALTELEI