Descriere

Salteaua Dormir face parte din colecția Basics by Magniflex. Nucleul saltelei Dormir by Magniflex este format din 2 straturi, combinând spuma foarte elastică Eliocell cu 2 cm de spumă cu memorie.

Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Materialul textil este foarte rezistent și este confecționat dintr-un material de înaltă calitate, tratat împotriva alergenilor. Salteaua are o husă exterioară cu fermoar, care se poate spăla la domiciliu la o temperatură de până la 30 grade C. Husa interioară suplimentară asigură un mediu de somn curat.

Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare cu vacuum (presare și vidare), volumul saltelelor este redus cu până la 90% și astfel scade combustibilul folosit și emisiile de CO2 eliberate în timpul transportului.
Astfel, pe lângă un mediu extrem de igienic pentru depozitarea saltelelor, garantăm și un transport economic oferind o grijă specială pentru mediu.

Livrare rapidă gratuită oriunde în România.

Garanție: 16 ani

Vă asigurăm că, împreună cu Magniflex, veți descoperi și vă veți bucura de un somn sănătos.
Pentru a sprijini această inițiativă, vă oferim o perioadă de 30 de zile în care vă puteți convinge că noua dumneavoastră saltea Magniflex este cea mai bună alegere.
Dacă totuși nu sunteți complet mulțumit de achiziție, puteți returna produsul și noi vă vom rambursa întreaga sumă plătită. Detalii pentru program

  • Efect de relaxare
  • Două fețe
  • Suport Stabil
  • Material de calitate superioară

Мateriale

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

  • Tratament antibacterian
  • Elioform®
Realizat în Italia Aveti dreptul sa returnati achizitiile facute in termen de 14 zile, pentru a beneficia de o rambursare integrala, din orice motiv si fara nicio justificare detalii

ALEGEREA SALTELEI !

Calitatea somnului depinde de preferintele individuale. Completeaza testul pentru a gasi modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. In acest fel vei avea garantia unui somn calitativ si sanatos in fiecare noapte.

ALEGEREA SALTELEI