Descriere

Terra Dual este o nouă completare a portofoliului din oferta tehnologiei Dual Core care permite fiecărui partener să aleagă diferite niveluri de fermitate. Spuma cu memorie din miez are rolul de a elibera tensiunea corpului după o zi lungă de lucru și garantează o odihnă sănătoasă. Textilul saltelei Terra Dual are în compoziție fire de bambus ce au rolul unor agenți antialergici naturali, care împiedică acumularea de praf și umezeală. Husa este moale, iar fermoarul permite o utilizare ușoară. Pentru alte dimensiuni ce nu se află în lista de dimensiuni standard, vă rugăm să ne contactați pentru detalii despre preț și disponibilitate.

  • Dual Core®- Niveluri diferite de fermitate într-o singură saltea
  • Memory Foam HD

Мateriale

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

  • Textile cu fibre de bambus
  • Lateral cu plasa 3D
Realizat în Italia Aveti dreptul sa returnati achizitiile facute in termen de 14 zile, pentru a beneficia de o rambursare integrala, din orice motiv si fara nicio justificare detalii

ALEGEREA SALTELEI !

Calitatea somnului depinde de preferintele individuale. Completeaza testul pentru a gasi modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. In acest fel vei avea garantia unui somn calitativ si sanatos in fiecare noapte.

ALEGEREA SALTELEI