Количка

Figaro

Figaro
Figaro
Figaro
Figaro
Figaro
Figaro
Figaro

Figaro

Saltea premium confecționată din spumă cu memorie, spumă gel cu efect de răcorire și spumă cu memorie pentru oferirea celei mai bune poziții de dormit

Figaro
3789 lei
Fără TVA: 3789 lei

Opţiuni disponibile

ÎNĂLȚIME:26

FERMITATE:Medie

GARANȚIE: NELIMITATĂ

  • Nucleu inovator
  • Gel Foam®
  • Spumă cu memorie HD®
  • Topper Încorporat

МATERIALE

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

  • Eliosoft
  • Gel Foam®
  • Memory Foam HD

DESCRIERE

O inovație în materie de nucleu, creat după ultima tehnologie, acesta are două straturi care combină spuma Eliosoft pentru durabilitate și suport echilibrat și spuma cu memorie de 5 cm pentru confort.

Figaro are spumă cu memorie în materialul textil al husei ce constituie un topper încorporat cât și în nucleu. Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură - acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Spuma gel distribuie uniform greutatea corpului și garantează un mediu constant uscat. Proprietățile termoregulatoare, împreună cu cele ale spumei cu memorie, vă permit să vă simțiți relaxat, indiferent de temperatura camerei sau de anotimp.

Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare prin presare și vidare, volumul saltelelor este redus cu până la 90% și astfel scade combustibilul folosit și emisiile de CO2 eliberate în timpul transportului.

Astfel, pe lângă un mediu extrem de igienic pentru depozitarea saltelelor, garantăm și un transport economic oferind o grijă specială pentru mediu.

Garanție pe viață

Preț pentru dimensiune non-standard: 2439 lei/m2

Specifications

descriptionadvantages
double-core Nucleu inovator --- Nucleu format din două straturi de spumă: Eliosoft® și spumă cu memorie.
gel-foam Gel Foam® --- Spumă gel cu proprietăți de respirabilitate ce oferă prospețime și un mediu constant uscat.
memory-foam-core Spumă cu memorie HD® --- Două straturi de spumă cu memorie HD® în nucleu și în materialul textil al husei pentru o distribuție uniformă a greutății și un confort perfect.
top-matress-in Topper Încorporat --- Saltea superioară (topper) pentru confort și relaxare suplimentară.
Firmness
Firmness Medie
firmnessPercent
firmnessPercent 90
Mentions
Mentions

ÎNĂLȚIME:26

FERMITATE:Medie

GARANȚIE: NELIMITATĂ

subtitle
subtitle Saltea premium confecționată din spumă cu memorie, spumă gel cu efect de răcorire și spumă cu memorie pentru oferirea celei mai bune poziții de dormit
Вид
Вид Saltea
Предимства
Предимства Spuma cu memorie, Spuma gel, Textil antibacterial
Характеристики
Характеристики

MAGAZINE CU MODEL EXPUS

Găsiți cel mai apropiat magazin de dvs.: