Descriere

Figaro este o saltea cu două fețe, are fermitate medie, un nucleu inovator cu două straturi pentru suport echilibrat și confort superior. Combină spuma cu memorie HD și spuma gel care garantează un mediu uscat și confortabil, distribuind greutatea în mod egal și dă o senzație de răcoare. Topperul încorporat aduce o moliciune suplimentară și îmbunătățește confortul în timpul somnului. Designul rafinat și textilul de lux fac din Figaro un mare plus de eleganță pentru dormitorul dumneavoastră. Pentru alte dimensiuni ce nu se află în lista de dimensiuni standard, vă rugăm să ne contactați pentru detalii despre preț și disponibilitate.

  • Nucleu inovator
  • Gel Foam®
  • Memory Foam HD ®
  • Textil de lux
  • Topper Încorporat

Мateriale

Produsele Magniflex utilizează numai materiale de înaltă calitate. Astfel garantăm calitatea somnului.

Realizat în Italia Aveti dreptul sa returnati achizitiile facute in termen de 14 zile, pentru a beneficia de o rambursare integrala, din orice motiv si fara nicio justificare detalii

ALEGEREA SALTELEI !

Calitatea somnului depinde de preferintele individuale. Completeaza testul pentru a gasi modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. In acest fel vei avea garantia unui somn calitativ si sanatos in fiecare noapte.

ALEGEREA SALTELEI