Alegerea saltelei pentru copii - îngrijirea sănătății pe termen lung

 

Somnul pe o saltea confortabilă, care oferă un sprijin stabil, este foarte important pentru copil să crească sănătos și să se dezvolte corespunzător. De Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, am selectat informații utile pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit.

De ce este important?

Bebelușii și copiii mici petrec între 8 și 18 ore în pat, în funcție de vârstă. În primii ani și perioada ulterioară de creștere activă, structura osoasă se dezvoltă rapid și poate suferi modificări. De aceea este important ca suportul oferit de saltea să fie unul stabil.

Copiii mai mari au nevoie, de asemenea, de un somn adecvat pentru a se odihni pentru a face față numeroaselor activități din timpul zilei și pentru a se pregăti cu succes pentru următoarele etape din viața lor. Dormitorul copiilor și adolescenților trebuie să fie mobilat confortabil cu o saltea care să le garanteze un somn liniștit și sănătos.

Iată câteva lucruri de bază pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când mobilați camera bebelușului:

• Salteaua trebuie să fie una ortopedică - este deosebit de important ca suportul oferit de saltea să fie ferm pentru ca sistemul osos să se dezvolte corect.

• Materiale naturale - pielea bebelușului este moale și sensibilă, prin urmare, este bine să intre în contact numai cu materiale textile naturale din bumbac, bambus, lână etc.

• Securitate - asigurați-vă că cadrul patului nu are goluri, iar pentru saltea puteți alege o protecție impermeabilă care poate fi spălată acasă.

• Fără perne - se recomandă copiilor până la 2 ani să doarmă fără pernă, din cauza riscului crescut de sufocare sau SIDS (sinfromul morții subite a sugarului).


Ce să alegeți?


Salteaua Fiaba Bamboo nu conține nucă de cocos și alergeni și este tratată împotriva acarienilor.

• Material textil din bumbac și bambus - antialergice și blânde cu pielea copiilor.

• Ventilare excelentă - asigură un flux constant de aer și nu reține umezeala.

• Garanție - 5 ani

Pentru o saltea cu 2 fețe una de vară și cealaltă de iarnă, alegeți Baby by Pierre Cardin.

• Partea de vară este din bumbac pentru a oferi o senzație de răcorire în lunile mai calde.

• Partea de iarnă este din lână de înaltă calitate pentru a oferi căldură iarna.

• Materiale textile antialergice și antibacteriene cu un design luxos semnat de designerul Pierre Cardin

• 5 ani garanție


Ce au nevoie copiii între 5-15 ani?

Pe măsură ce cresc, somnul continuă să fie extrem de important pentru dezvoltarea copiilor. O odihnă bună îmbunătățește imunitatea și tonusul, stimulează memoria și permite corpului să-și revină la maximum după orele de somn.


Saltea

Un copil cu vârsta de peste 5 ani poate avea preferințe diferite în cee ace privește fermitatea saltelei pe care doarme. Dacă doriți, duceți-l cu dumneavoastră la magazin pentru a încerca mai multe saltele.Modelul Silvercare, cu o garanție de 25 de ani și o fermitate medie, este o alegere potrivită pentru copiii mai mari.

• Stratul de spumă de memorie pe o parte vă permite să alegeți fermitatea saltelei

• Materialul textile al husei este tratat cu ioni de argint - efect antibacterian, antistatic și calmant.

• Nu reține praf, mirosuri, acarieni și alergeni.

Perna

Copiii de această vârstă pot folosi perne și este mai bine dacă au o fermitate moale până la medie, de dimensiuni mici și înălțime medie. O pernă prea joasă nu va oferi suficient sprijin pentru gât și umeri, iar prea mare poate provoca distorsiuni și disconfort. De asemenea, respectați poziția de dormit preferată - o formă clasică pentru a dormi pe burtă și spate și anatomică (ondulată) pentru a dormi pe lateral.

Toate saltelele Magniflex, inclusiv saltelele pentru bebeluși, sunt ambalate într-o rolă vidată ambalată în condiții de maximă igienă, care nu lasă nici măcar aerul să intre. Acest lucru asigură că salteaua este complet curată până la deschidere și asigură că copilul va dormi într-un mediu curat și sănătos.