Alegerea Saltelei

Luati in considerare modul dumneavoastra de viata

Luati in considerare nevoile si stilul de viata. Acesti factori va determina nevoia de odihna. Aveti o viata activa,iubiti clasicul,doriti luxul sau urmati ultimele tendinte? Aveti probleme de sanatate sau suferiti de insomnie? Veti dormi singur sau cu partener? Tineti minte ca o saltea sau o perna potrivita este cheia pentru un somn perfect si sentimentul de revitalizare dimineata. 

 

Verificati confortul

Ce tip de saltele preferati, mai dure sau mai moi, relaxa sau saltele gonflabile? Atunci intindeti-va si intrebati-va daca va simtiti confortabil. Va confera suport zonelor in care aveti nevoie? Urmareste forma corpului dumneavoastra? Determinati dimensiunea de care aveti nevoie asigurandu-va ca aveti spatiu suficient pentru a va simti confortabil. Alegerea saltelei este importanta pentru starea dumneavoastra fizica- acordati timp pentru identificarea celei mai potrivite pentru dumneavoastra.

 

Cautati calitatea

Cand alegi o saltea, alegi locul unde iti vei petrece o treime din viata. Considerati salteaua ca pe o investitie in sanatatea dumneavoastra , odihna si pacea mentala. Aceasta este foarte importanta mai ales pentru persoanele cu probleme de somn sau sanatate. Verificati ca salteaua a fost fabricata din materiale moderne si ecologice si daca are certificare internationala pentru igiena si siguranta. Evitati saltelele cu arcuri. 

 

Luati o decizie finala

Familiarizati-va cu termenii de comanda si livrare. Verificati conditiile de garantie, iar pentru saltele destinate adultilor cautati garantie de cel putin 10 ani.